Onze schepen

Stabiel vaargenot


De Brandsma Vlet is er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit lengtes van 9 tot 14 meter, met open kuip of met achterkajuit. Het schip is bovendien stabiel en veilig, dankzij de brede gangboorden met stevige reling. De lage romp garandeert een prettige instap. Daarbij zijn alle Brandsma Vlets dankzij een multi-knikspant romp CE-C of B gekeurd, zodat u er gerust ruimer water mee opkunt. En bent u op zoek naar kalm en ontspannen vaargenot? Met plezier bouwen wij een hybride motor in, zodat u op gezette tijden stil kunt varen.

Volledig naar wens


Aan alles op de Brandsma Vlet merkt u het  hoge afwerkingsniveau. Bovendien leveren wij  dit smaakvolle schip ontzettend compleet. Een greep uit de standaarduitrusting: boegschroef, boiler, elektrisch toilet en heteluchtverwarming. En u beslist vanaf het begin mee. Betimmering, kleurgebruik en de indeling van het schip: wij tekenen elke Brandsma Vlet volledig naar wens.

Wij vertellen u graag meer


De Brandsma Vlet is niets minder dan de perfecte optie voor wie een modern schip met een klassieke uitstraling zoekt. Kom voor meer informatie gerust eens langs op onze werf.  Wij vertellen u dan graag meer over de geweldige Brandsma Vlet.

Neem vrijblijvend contact op