Luna – series

Een luxe deur in de spiegel zorgt voor een gemakkelijke instap in de ruime open kuip. Doordat het zwemplateau iets hoger is gemaakt is het ook praktisch om aan de zijkant op het zwemplateau te stappen. De salon is zeer ruim en het zicht rondom is optimaal. Het schip kan zeer veilig gevaren worden. Ook op ruim water is het zeer stabiel doordat het dak van polyester is en daardoor het zwaartepunt heel laag in het schip ligt. Eigen wensen in de indeling zijn zeker bespreekbaar. De buitenstuurstand maak het manoeuvreren in havens en sluizen en het achteruit aanleggen zeer eenvoudig.

De Luna serie

Tijdloos in ontwerp, gemakkelijk in gebruik én volledig afgestemd op de wensen van de moderne watersporter. De Luna, verkrijgbaar als 30, 34, 37, 40 en 44 voeter, is een toonbeeld van vakmanschap.

Prettig aan de Luna is dat deze vrijwel gelijkvloers is, met openslaande deuren naar de kuip en een handige deur in de spiegel. Deze garandeert een eenvoudige instap. De enige treden komt u tegen bij het afstapje vanuit de kajuit naar het middenschip. Hier zijn ook douche en toilet, die vanaf de Luna 37 separaat zijn. Ook in het middenschip: een een- of tweepersoons gastenhut (Luna 34) of een tweepersoons gastenhut (vanaf Luna 37) of twee tweepersoons gastenhutten. In de voorpiek treft u uiteraard de ruime eigenaars hut met vrijstaand bed.

Brandsma Jachten Icoon

De Luna Motorjachten

Met de ontwikkeling van de Luna schepen in 2010 heeft Brandsma Jachten als een van de eersten ingespeeld op de moderne watersporter. Pluspunten van de Luna zijn oa. brede gangboorden, voldoende stahoogte, gemakkelijk manouvreerbaar, goed uitzicht rondom, praktische buitenstuurstand, zeer stabiel door polyester salondak en veel binnenruimte (hebben allemaal standaard een gastenhut). De dubbele geisoleerde vloer in de salon zorgt voor een aangenaam en zacht motorgeluid. Op onze werf hebben wij altijd enkele Luna schepen liggen.
U bent van harte welkom.

De Luna pluspunten

Brandsma Jachten Icoon

Tijdloos ontwerp

De Luna 30 voldoet in alle opzichten aan de eisen van deze tijd. Tijdloos in ontwerp, gemakkelijk en veilig in gebruik én volledig afgestemd op de wensen van de moderne watersporter.

Brandsma Jachten Icoon

Gemakkelijke instap

Een luxe deur in de spiegel zorgt voor een gemakkelijke instap in de ruime open kuip. Doordat het zwemplateau iets hoger is gemaakt is het ook praktisch om aan de zijkant op het zwemplateau te stappen.

Brandsma Jachten Icoon

Eigen wensen

Eigen wensen in de indeling zijn zeker bespreekbaar. De buitenstuurstand maak het manouvreren in havens en sluizen en het achteruit aanleggen zeer eenvoudig. Met zijn gewicht van ruim 8 ton is hij niet windgevoelig en ligt hij vast in het water.