Brandsma Vlet – series

Een vernieuwd en stoer design. Erg prettig zijn de brede gangboorden met praktische opstappen tot op het ruime zwemplateau. Het schip is makkelijk te betreden. De luxe geintegreerde banken op het achterdek bieden aangenaam zitcomfort met bovendien een mooie achtertent die praktisch in gebruik is en in lijn van het schip meeloopt. Goeie vaareigenschappen door de vernieuwe rompvorm (SP).

De nieuwe Brandsma Vlet series

Sierlijke uitstraling en robuust gebouwd. De vernieuwde Brandsma Vlet met achterkajuit verkrijgbaar als 42 en 45 voeter.

De Brandsma Vlet is er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit lengtes van 9 tot 14 meter, met open kuip of met achterkajuit. Het schip is bovendien stabiel en veilig, dankzij de brede gangboorden met stevige reling. De lage romp garandeert een prettige instap. Daarbij zijn alle Brandsma Vlets dankzij een multi-knikspant romp CE-C of B gekeurd, zodat u er gerust ruimer water mee opkunt. En bent u op zoek naar kalm en ontspannen vaargenot? Met plezier bouwen wij een hybride motor in, zodat u op gezette tijden stil kunt varen.

Brandsma Jachten Icoon

De Brandsma motorjachten

Een karakteristiek schip met een complete uitrusting, dat is de Brandsma Vlet. Brandsma Jachten verbeterde dit schip in de loop der jaren constant. Het resultaat mag er zijn. De Brandsma Vlet koppelt comfort aan eenvoudig gebruiksgemak, en sierlijkheid aan kracht. Lage doorvaarthoogtes, brede gangboorden en geschikt voor ruim water. Aan alles op de Brandsma Vlet merkt u het hoge afwerkingsniveau. Bovendien leveren wij dit smaakvolle schip ontzettend compleet. Een greep uit de standaarduitrusting: boegschroef, boiler, elektrisch toilet en heteluchtverwarming. En u beslist vanaf het begin mee. Betimmering, kleurgebruik en de indeling van het schip: wij tekenen elke Brandsma Vlet volledig naar wens.