Levertijden...

Levertijden...


Vanwege de volle orderportefeuille is onze levertijd voor nieuwe schepen opgelopen naar april 2024. Gezien de onzekerheden m.b.t. toeleveranciers, materialen (prijzen) en vakmensen hebben wij voorlopig een pauze ingesteld in het aannemen van nieuwbouworders. Wij wachten de ontwikkelingen af en hopen dit in de loop van 2022 weer op te pakken. Het nakomen van onze leveringsafspraken en de kwaliteit staan voor ons voorop. Voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudsklussen dit seizoen kunt u zeker bij ons terecht. Hiervoor hebben wij wel de capaciteit om dit uit te voeren.

Raymarine specialist

Raymarine specialist


Wij zijn gespecialiseerd in Raymarine navigatie apparatuur. Bij ons kunt u terecht voor de vakkundige inbouw en reparatie van een plotter, marifoon, radar, autopilot, dieptemeter enz. Ook kunnen wij alle werkzaamheden locatie uitvoeren. Mail of bel ons gerust voor informatie of prijzen.

Welkom bij Brandsma Jachten


Wij bouwen serie stalen jachten: de robuuste Noordzeekotter, de tijdloze Luna en de Brandsma Vlet. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte spitsgatters van het altijd door ons nieuwverkochte topmerk Agder uit Noorwegen.. 

Wij bouwen stalen jachten in seriebouw.


In de 30 jaar dat wij schepen bouwen hebben wij veel ervaring opgedaan. Onze specialiteit is de seriebouw van de Luna en, Noordzeekotterseries. In al deze verschillende typen schepen passen wij veel van dezelfde beproefde technieken en bouwprincipes toe. Ondanks de seriebouw blijft er bij ons veel ruimte over voor individuele wensen. Wij streven altijd naar een goede kwaliteit voor een faire prijs. Kom gerust langs in onze nieuwe haven. Onze bestaande klanten zijn namelijk onze beste referenties.

Bekijk onze nieuwe schepen
Nieuwe jachten

Wij hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw

Lees meer
Jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij EMCI gecertificeerd

Lees meer
Techniek

Onze eigen vakkundige monteurs staan tot uw beschikking

Lees meer
Winterstalling

Winterstalling te water en op de wal

Aanmelden winterstalling

Bent u benieuwd of wij u het antwoord hebben op uw specifieke vraag?

Neem contact met ons op.