Nieuwe schepen - direkt leverbaar.

Nieuwe schepen - direkt leverbaar.


Nieuwe jachten

Bekijk ze hier

Als u zoekt naar een nieuw jacht zonder lange levertijd

bent u bij ons aan het juiste adres.

Brandsma Jachten heeft regelmatig eigen schepen in aanbouw. Voordeel is dat deze schepen snel kunnen worden geleverd,  zeer compleet worden uitgevoerd en voor een faire prijs verkocht worden. Op dit moment hebben wij meerdere nieuwe (eigen) schepen in aanbouw. Hieronder vindt u het actuele aanbod.

Nieuwe schepen


DSC_2922_2PS.jpg

Mondial 37

De Mondial is een compacte trawler van 11.50 x 4.30 mtr. Het schip heeft een waterverplaatsing van 22 ton en is daardoor zeer stabiel. Door de aparte stuurhut en grote salon is er veel binnenruimte. Het schip is uitgevoerd met 3 stuurstanden en daardoor goed te manouvreren. Gangboorden zijn breed en bieden een hele lage afstap in de haven. Het schip is helemaal compleet uitgevoerd met CV installatie, autopiloot, wasmaschine etc. Zeer netjes afgewerkt. Wij nodigen u graag uit om het schip te bekijken. Prijs en uitrustingslijst verstrekken wij op aanvraag.

Luna 30 demoschip

Een prachtige complete Luna 30 van bouwjaar 2016. Uitgevoerd met aparte douche. Grote salon en grote open kuip.

Rondleiding door de Luna
main_with_watermark_Privilege_tek_schip_1350_OK5ko_3.jpg

Brandsma Privilege 1350 - in aanbouw

Luxe en robuust gebouwd 13.50 mtr Motorjacht uitgevoerd met 2 Yanmar / 80 pk motoren. Een indeling met drie aparte slaaphutten. Schip is nu in aanbouw. Gereed begin april 2018. Prijs en uitrustingslijst op aanvraag.

Agder 1100 demoschip (op Boot Holland)

De Agder 1100 is de opvolger van de succesvolle Agder 840 en Agder 950. Een nieuw concept. Achterop een groot zwemplatform met deur in spiegel.

Lees meer