Luna Series

Luna Series


Verrassend veelzijdig!

Bekijk ze hier

Luna


De Luna voldoet in alle opzichten aan de eisen van deze tijd. Tijdloos in ontwerp, gemakkelijk in gebruik én volledig afgestemd op de wensen van de moderne watersporter. De Luna, verkrijgbaar als 30, 34, 37, 40 en 44 voeter, is een toonbeeld van vakmanschap.

Smaakvol gebruiksgemak


Bij Brandsma Jachten hebben we een naam hoog te houden als het gaat om luisteren naar de klant. De Luna schaart zich moeiteloos in deze traditie. Overal aan boord toont zich het scherpe oog voor gebruikerswensen. De brede gangboorden, de slimme indeling en de robuuste, veelal onderhoudsvrije materialen getuigen daarvan. Achter de tekentafel werd dit smaakvolle gebruiks-gemak bovendien gekoppeld aan een efficiënt bouwproces. Hierdoor kunnen we de Luna aanbieden tegen een scherpe prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Sierlijke lijn


De Luna verleidt onmiddellijk. Van een afstand met haar sierlijke lijn, aan boord door de indeling en de afwerking. In de kajuit valt vooral het gevoel van ruimte op, dat wordt versterkt door het panoramische glas. Erg handig is de optie van de demontabele meevaarstoel die in een handomdraai weer opgeruimd kan worden. In de royale kuip vindt u comfortabele banken, waarop het heerlijk loungen is. Inventief: in de Luna 34 kunt u de banken inklappen. Zo maakt u extra ruimte als dat nodig is.

Gelijkvloers


Prettig aan de Luna is dat deze vrijwel gelijkvloers is, met openslaande deuren naar de kuip en een handige deur in de spiegel. Deze garandeert een eenvoudige instap. De enige treden komt u tegen bij het afstapje vanuit de kajuit naar het middenschip. Hier zijn ook douche en toilet, die in de Luna 40 separaat zijn. Ook in het middenschip: een een- of tweepersoons gastenhut (Luna 34) of een tweepersoons gastenhut (Luna 40) of twee tweepersoons gastenhutten. In de voorpiek treft u uiteraard de ruime eigenaarshut met vrijstaand bed.

Wij vertellen u graag meer


De Luna vloot is niets minder dan de perfecte optie voor wie een modern schip zoekt. Kom voor meer informatie gerust eens langs op onze werf. Wij vertellen u dan graag meer over de geweldige Luna jachten.

Neem vrijblijvend contact op