Onze schepen

Brandsma Vlet


Een karakteristiek schip met een complete uitrusting, dat is de Brandsma Vlet. Brandsma Jachten verbeterde dit schip in de loop der jaren constant. Het resultaat mag er zijn. De Brandsma Vlet koppelt comfort aan eenvoudig gebruiksgemak, en sierlijkheid aan kracht.

Stabiel vaargenot


De Brandsma Vlet is er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit lengtes van 9 tot 14 meter, met open kuip of met achterkajuit. Het schip is bovendien stabiel en veilig, dankzij de brede gangboorden met stevige reling. De lage romp garandeert een prettige instap. Daarbij zijn alle Brandsma Vlets dankzij een multi-knikspant romp CE-C of B gekeurd, zodat u er gerust ruimer water mee opkunt. En bent u op zoek naar kalm en ontspannen vaargenot? Met plezier bouwen wij een hybride motor in, zodat u op gezette tijden stil kunt varen.

Wij vertellen u graag meer


De Brandsma Vlet is niets minder dan de perfecte optie voor wie een modern schip met een klassieke uitstraling zoekt. Kom voor meer informatie gerust eens langs op onze werf.  Wij vertellen u dan graag meer over de geweldige Brandsma Vlet.

Neem vrijblijvend contact op