Winterstalling

Winterstalling


bij Brandsma Jachten

De mogelijkheden

Stalling in schiphuis, stalling buiten op wal en stalling binnen op wal.

Uw schip is bij ons in vertrouwde handen. Jarenlange ervaring, een team van vakmensen die met u meedenken en faire prijzen. Dat is Brandsma Jachten. 

Reserveringsformulier winterstalling 2021-2022

Persoonlijke gegevens
Gegevens van het schip
Reservering winterstalling
Monteurswerkzaamheden / winterklaar maken
Alle werkzaamheden (winterklaar maken, servicebeurt, etc.) worden uitgevoerd door Brandsma Jachtservice BV. De heer Joop ten Cate is uw aanspreekpunt voor de stalling en de werkzaamheden.

Uit de hier onderstaande onderhoudswerkzaamheden kunt u een keuze maken. Alle werkzaamheden zullen geschieden op basis van regiewerk. Het uurloon bedraagt € 75,- per uur inclusief btw en exclusief gebruikte materialen.

Ja, ik geef hierbij opdracht tot de volgende werkzaamheden:Wij verzoeken u het schip indien mogelijk met volle dieseltanks aan te leveren, niet gebruikte stootwillen en lijnen op te bergen in het schip en de walkabel + omplug 230V kabel klaar te leggen. Svp alle opdrachten, wijzigingen en of opdrachten per mail (jtencate@brandsma-jachten.nl) doorgeven.

Winterstalling in schiphuis. € 28,- p/m2.


Schip kan vanaf oktober gebracht worden en moet voor 1 april weer gehaald worden.  

Winterstalling buiten op wal. € 22,- p/m2.


Ook voor zeilschepen tot 2 meter diepgang. Tarief is inclusief hellingen (2x), schoonspuiten en transporteren op veilige plek.

Winterstalling binnen op wal. € 45,- p/m2.


Tarief is inclusief hellingen (2x, schoonspuiten, opbokken en transporteren.

Aanmelden winterstalling


Om het brengen en halen voor de winterstalling voor u en voor ons snel en efficiënt te laten verlopen gelden de volgende spelregels.

Stalling in schiphuis. Deze stalling loopt van 1 november tot 25 maart. Schepen kunnen worden opgehaald van 1 maart tot 25 maart. Waarbij geldt dat schepen die als eerste worden gebracht als laatste kunnen worden gehaald met een uiterste datum van 25 maart. Voor de coördinatie hiervan nemen wij tijdig contact met u op.

Stalling buiten op wal. Deze stalling loopt van 1 september tot 1 mei. Schepen kunnen vanaf maart tot mei worden opgehaald. Waarbij geldt dat schepen die als eerste worden gebracht als laatste kunnen worden gehaald. U dient zelf een afspraak te maken voor het ophalen van u schip, bij voorkeur minimaal twee weken van te voren. In overleg kan dan na worden nagegaan of het afhankelijk van de stallingsplaats mogelijk is het schip op korte termijn te water te laten. Indien u in 2018 al in het begin seizoen wilt varen, kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. Het schip moet dan wel in de afgesproken periode worden opgehaald.

Stalling binnen op wal. Deze stalling loopt ook van 1 september tot april-mei (in overleg), waarbij vanwege de bedrijfsplanning de schepen vanaf 1 april buiten gestald kunnen worden. Schepen kunnen vanaf maart tot mei worden opgehaald. U dient hiervoor zelf een afspraak te maken, bij voorkeur minimaal twee weken van tevoren.

In verband met onze beperkte havenruimte geldt dat de schepen op de afgesproken datum in het nieuwe seizoen moeten wordt opgehaald.

TARIEVEN:

Winterligplaats binnen in overdekte haven per m2

  28,-

Winterligplaats buiten op wal per m2 (incl. hellingen en schoonspuiten)

  22,-

Toeslag box (indien voorradig)

113,00

Winterberging binnen in de hal per m2 (ook voor trailerbare boten)

  45,-

Winterberging mast binnen p/mtr. (excl mast vervoeren)

  15,50

Uurloon                                                                                                                                 

  75

Gebruik mastenkraan                                                                                                           

  25,-

Ontgelen/ontkalken romp (in combinatie met hellingen)                                                                       

  50,00

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

 

 

 

 

De tarieven voor stalling binnen en buiten op wal zijn inclusief hellingen, schoonspuiten, op de bok zetten en het schip op zijn plaats rijden. Bij het schoonspuiten wordt er vanuit gegaan dat het onderwaterschip normaal vervuild is. Indien er sprake is van forse aangroei en er kokkels verwijderd en afgevoerd moeten worden geldt er een toeslag. 

Voor het hijsen van de schepen is het voor u en voor ons een stuk eenvoudiger en veiliger als er hijsmarkeringen op de romp staan geplakt. Dit helpt in het voorkomen van schades aan bijvoorbeeld saildrive’s en snelheidsmeters. Indien nodig zullen wij deze markeringen (kosteloos) op uw romp aanbrengen. 

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven welke werkzaamheden u gedaan wilt hebben (winterklaar maken-servicebeurt etc.). Brandsma Jachtservice beschikt over een vast team van goed opgeleide en ervaren monteurs die ook veelal al bekend zijn met uw schip. Ook hebben wij door de grote diversiteit aan schepen ervaringen met vele motortypen en kunnen wij de gehele service hiervan goed verzorgen.

De heer Joop ten Cate van Brandsma Jachtservice is uw aanspreekpunt voor alle werkzaamheden inzake de gehele winterberging. Van onverwachte reparatiewerkzaamheden zullen wij u altijd vooraf een prijs geven en deze uitsluitend na uw opdracht uitvoeren.